Trouwjurken passen? Maak een afspraak

Trouwjurken passen? Maak een afspraak

Een trouwjurk passen vraagt om aandacht en professionele begeleiding. Voor elke aanstaande bruid trekken wij een heel dagdeel uit; een ochtend, een middag of een avond. Op die manier kun je genoeg trouwjurken passen en heb je ruim de tijd om de trouwjurk van je dromen te vinden. Bovendien vinden wij bij Maison la Mariée dat de pret van een huwelijk juist bij het zoeken van de trouwjurk mag beginnen. Wij maken er dus samen een mooie dag van. Met lekkere hapjes en drankjes voor jou en je gasten.

Werkwijze trouwjurken passen

Onder het genot van een hapje en een drankje bespreken wij uitgebreid jouw verwachtingen en wensen ten aanzien van je bruidsjurk. Samen gaan wij in onze collectie op zoek naar een trouwjurk die letterlijk en figuurlijk aansluit bij wat jij wilt. Je past verschillende bruidsjurken en wij nemen daar uitgebreid de tijd voor. Het uitzoeken van die ene speciale trouwjurk is een heel persoonlijk en belangrijk proces. Wij plannen dus geen dubbele afspraken in zodat alle tijd en aandacht in het teken van jou als aanstaande bruid staat. 

Afspraak maken

Wil je graag in onze bruidswinkel in Heemstede trouwjurken komen passen? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen daarna contact met je op om de afspraak met je in te plannen. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen om een afspraak te maken: 023 583 5807. Of mail: info@maisonlamariee.nl. Wij verheugen ons op je komst.

 

 

*