Blog: de leukste weetjes en feitjes voor de mooiste bruiloft

Woensdag 9 mei 2018 | Bruidsmodetrends 2019

Het was weer een echt feestje om bij diverse catwalks aanwezig te mogen zijn en de nieuwste bruidsmodetrends te zien! En werkelijk waar, van bijzondere en adembenemende mouwen tot soepelvallende rokken; de nieuwste bruidsmodetrends zijn weer wonderschoon. 

Bijzondere mouwen zijn één van de nieuwste trends van 2019. In de nieuwste bruidsmodecollectie vind je diverse soorten mouwtjes, van lange mouwen tot aan speelse kapmouwtjes. Diverse prachtige kantsoorten zijn populair voor de mouwen. Naast deze trend blijven de waanzinnige mooie rugpartijen ook een belangrijk onderdeel in de nieuwste collectie van 2019.

Ook vorig jaar zag je deze al voorbij komen, maar ook voor 2019 blijft dit een trend. De doorzichtige top. Prachtige “see through” tops van kant. 

Love you to the moon and back: een nieuwe trend; de toevoeging van sterren op de trouwjapon. Het geeft een speels effect en op deze manier highlighten ze elke beweging die je maakt. 

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende stijlen en gaat het soms een stapje verder. De ''niet klassieke bruid'' is qua fashion statement helemaal hot dit jaar. Uiteraard kun je de prachtige bruidsmodetrends volgen, maar het allerbelangrijkste is dat jij je mooi voelt in jouw droomjurk.