Vrijdag 8 juni 2018 | Een boudoir fotoshoot

Wil je jouw aanstaande een bijzonder aandenken voor jullie huwelijk geven? Geef hem een boudoir fotoshoot! Dat is hét cadeau voor manlief. 

Tijdens zo’n fotoshoot ga je in jouw (bruids)lingerie op de foto. Het is heel bijzonder om van jouw prachtige bruidslingerie stijlvolle foto’s te hebben. Tuurlijk, het is onwijs spannend en je dient daarvoor even uit je comfort zone te stappen, maar man man man, het resultaat is prachtig! 

Het is wel belangrijk om van te voren te bedenken wat voor soort foto’s je mooi vindt aangezien iedere fotograaf zijn eigen stijl heeft en dit kan variëren van heel romantisch tot net met wat meer sexy details. 

Tijdens een boudoir fotoshoot kun je er voor kiezen om verschillende lingeriesetjes te dragen. Daarnaast spelen accessoires ook een belangrijke rol. Net zoals bij je bruidslook, maakt ook bij deze look de accessoires het compleet. Je kunt hierbij denken aan sieraden of een mooie bijpassende kimono. 

Ben je voornemens om een boudoir fotoshoot te gaan doen en ben je op zoek naar prachtige (bruids)lingerie hiervoor? Neem een kijkje op onze website of maak een afspraak. Je bent meer dan welkom.