Veelgestelde vragen

Ik wil graag bij jullie trouwjurken passen. Is het nodig om een afspraak te maken?

Bij Maison la Mariée vinden wij dat het plezier van trouwen mag beginnen bij het uitzoeken van een trouwjurk. Dat betekent dat wij uitgebreid de tijd nemen om met jou de droomjurk te vinden die bij jou en je wensen past. Wij werken daarom exclusief op afspraak. Op deze manier kunnen wij garanderen dat je op dat moment onze enige klant bent en wij onze aandacht exclusief voor jou kunnen reserveren.

 

Kan ik online een afspraak maken?

Ja dat kan! Vul het afsprakenformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je afspraak in te plannen. Bellen mag natuurlijk ook: 023 - 583 5807 of mail naar info@maisonlamariee.nl.

 

Hoe lang duurt een pasafspraak?

Wij nemen graag de tijd voor je. In tegenstelling tot andere bruidswinkels waar je vaak slechts 1,5 uur krijgt, trekken wij een heel dagdeel voor je uit. Dat betekent dat je 3 uur de tijd hebt om verschillende trouwjurken te passen. Je kunt direct online een afspraak maken en daarbij de datum en het dagdeel van je voorkeur doorgeven.

 

Hoeveel personen mag ik meenemen naar de afspraak? 

Trouwjurken passen is leuk en daar heb je bovendien wel wat advies bij nodig. Behalve ons deskundig advies stel je misschien ook de mening van je moeder, een vriendin of je zus op prijs. Bovendien is een trouwjurk kopen een hele belevenis die je graag met je inner circle deelt. Je mag naar Maison la Mariée meenemen wie je wilt. Onthoud alleen: hoe meer mensen, hoe meer meningen, dus neem vooral alleen de mensen mee bij wie jij je op je gemak voelt en die jou goed kennen.

Hoe lang voor mijn huwelijk kan ik het beste mijn trouwjurk kopen?

Minimaal een half jaar voor jullie huwelijk is ideaal. Er dient namelijk ruimte gehouden te worden voor het vermaken van de bruidsjurk.

 

Ik ga al over een maand trouwen. Kan ik bij jullie nog een trouwjurk kopen?

Heb je maar weinig tijd om een trouwjurk te vinden? Laat het ons vooraf even weten. Wij zullen in onze planning rekening dienen te houden met de tijd die nodig is voor de levering en het vermaakwerk, maar wij zullen er alles aan doen om jouw bruidsjurk op tijd af te hebben. 

 

Verkopen jullie trouwjurken voor zwangere aanstaande bruiden?

Jazeker! Een aantal van onze trouwjurken kunnen op maat gemaakt worden voor de aanstaande bruid die zwanger is. Wanneer je een afspraak maakt voor het passen, geef dan graag even aan dat je zwanger bent, dan kunnen wij daar rekening mee houden in de planning.

Is een eerste afspraak vrijblijvend?

Je eerste afspraak is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het kiezen van een bruidsjurk lukt niet altijd in één keer. Je bent van harte welkom om nog een keer terug te komen wanneer je een bepaalde trouwjurk graag nog eens wilt passen.

 

Wat is de procedure wanneer ik een trouwjurk heb gevonden?

Jouw trouwjurk wordt exclusief voor jou vervaardigd. Onze vakkundige gediplomeerde en ervaren coupeuses maken jouw trouwjurk op maat. In principe kom je na de eerste afspraak nog één of twee keer terug om je trouwjurk opnieuw te passen. 

 

Moet ik iets meenemen naar de eerste afspraak? 

Nee! Behalve je gezellige zelf en een beetje geduld. Wij verzorgen de innerlijke mens met hapjes en drankjes zodat jij en je gasten de hele passessie fris blijven.

 

Wat is de prijs van jullie trouwjurken?

Wij hebben verschillende trouwjurken in ons assortiment, van verschillende ontwerpers, verschillende stoffen en verschillende snit. Of je nu kiest voor een strapless trouwjurk of een trouwjurk met mouwen, een bruidsjurk van Maison la Mariée betekent uitzonderlijke klasse en charme. De prijzen van onze bruidsjurken variëren om deze reden nogal. Onze collectie begint bij ongeveer 995 euro voor een prachtige bruidsjurk. Bij Maison la Mariée gaan wij voor kwaliteit, maar ook voor haalbaarheid. Wij hebben dus geen extreem goedkope trouwjurken in ons assortiment, maar ook geen high-end haute couture. Wat je bij Maison la Mariée vindt is een prachtige collectie betaalbare trouwjurken van uitstekende kwaliteit.

 

Ben ik verzekerd voor schade of faillissement?

Doordat wij zijn aangesloten bij de branchevereniging INretail zijn de aankopen die bij ons gedaan worden automatisch verzekerd voor schade of faillissement. Deze verzekering vervalt uiteraard op het moment dat jij met je trouwjurk naar huis gaat. Wij hanteren de CBW voorwaarden die van toepassingen zijn op Bruidsmode. Je kunt hier de voorwaarden lezen.