Maison la Mariée Bruidsmode Haarlem-Heemstede

Over onze bruidswinkel in Heemstede

Maison la Mariée is het adres voor bruidsmode in Haarlem en omstreken. Onze bruidswinkel ligt aan de Herenweg in Heemstede, vlakbij trouwlocatie landgoed Groenendaal. Ons bruidshuis is ruim opgezet en heeft dankzij de hoge plafonds, de grote ramen en het eigentijdse interieur de uitstraling van een Franse boutique: enerzijds industrieel, anderzijds klassiek. Bij Maison la Mariée vind je een grote collectie prachtige trouwjurken, van mooie bruidsjurken tot exclusieve trouwjurken van schitterende makelij. De prijzen van de trouwjurken liggen tussen €995 en €1.995. En om je look helemaal af te maken hebben wij natuurlijk ook mooie bruidslingerie en bruidsaccessoires & bruidsschoenen in huis.

 

Unieke bruidsmodewinkel

Maison la Mariée is een bijzondere bruidswinkel. Haarlem en Heemstede (en de rest van Nederland) mag zich verheugen op een bruidshuis waar de bruid écht in het middelpunt staat. Bij Maison la Mariée gaan wij namelijk voor de ultieme service. Onze missie is om elke bruid te omringen met aandacht en professionaliteit. Wij nemen ruim de tijd om voor onze aanstaande bruid de absolute droomjurk te vinden. De bruidsboetiek is er zo op ingericht dat ook jouw entourage alle ruimte heeft om te zitten en met jou de leuke zoektocht meemaakt. Bovendien vinden wij dat het plezier van trouwen al mag beginnen bij een trouwjurk kopen. Een hele ochtend, middag of avond lang mooie bruidsjurken passen, onder het genot van een lekker hapje en drankje? Voorpret pur sang! Maak een afspraak en kom onze mooie trouwjurken passen. 

Wie is Maison la Mariée

De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen en dat heb ik gedaan door het realiseren van Maison la Mariée. Nadat ik zelf het plezier en het geluk van een huwelijk mocht ervaren kreeg ik nog meer de zin en de inspiratie om iets te gaan doen op het gebied van trouwen en trouwjurken. Dat geïnspireerde gevoel groeide alleen maar en uiteindelijk ben ik na een uitgebreide analyse een eigen koers ingeslagen; een bruidshuis waar de bruid écht in het middelpunt staat en waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De stap naar trouwjurken was niet helemaal een vreemde: mijn ouders zijn altijd werkzaam geweest in de internationale confectie. Doordat ik als kind al in aanraking kwam met mode en textiel heb ik de branche altijd zeer interessant gevonden en hier ook ervaring in opgedaan. Nu, met mijn eigen bruidszaak, valt er heel veel samen. Ik heb ongelooflijk veel plezier in mijn werk en ben dankbaar voor het feit dat ik van zoiets prachtigs als trouwen mijn vak heb mogen maken. Ik vind het heel bijzonder en mooi dat ik met mijn zaak een bijdrage mag leveren aan één van de belangrijkste momenten in het leven van een ander.