SAMPLE SALE

 

In verband met een nieuw en groot avontuur sluiten onze deuren en nemen wij helaas geen nieuwe afspraken meer aan, maar wij hebben een eenmalige (en fantastische!) actie; t/m 27 september kun je voor sample prijzen een geweldige bruidsjurk kopen.

Tijdens onze opheffingsuitverkoop mogen deze bruidsjurken weg tussen de €199,- en €799,- (normaal tussen de €999 en €1999,-) exclusief eventuele vermaakkosten. En op = op 😊 

 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en vermeld daarbij dat het om de opheffingsuitverkoop gaat. Wij nemen daarna contact met je op om de afspraak met je in te plannen. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen om een afspraak te maken: 023 583 5807. Of mail: info@maisonlamariee.nl

 

Aangezien wij zeer binnenkort deze prachtige ruimte zullen verlaten zal het anders gaan dan bij een normale afspraak, maar daarvoor in de plaats heb je een prachtige bruidsjurk voor een prachtige prijs!

 

Nog even de belangrijkste zaken op een rijtje; 

♡ Draag zo min mogelijk make-up om vlekken op onze jurken te voorkomen. 

♡ De verkoopprijs is exclusief vermaakkosten. Indien er vermaakkosten nodig zijn dan geven wij jou graag een visitekaartje met de gegevens van een zeer goede coupeuse. Vermaakwerk verloopt niet via ons. 

♡ Wij bieden onze jurken zeer scherp geprijsd aan. Ruilen is daarom niet toegestaan.

♡ Bovenstaand geldt ook voor accessoires.