Trouwjurken en bruidsjurken

In onze bruidszaak in Heemstede (vlakbij Haarlem) hebben wij verschillende trouwjurken in ons assortiment, van verschillende ontwerpers, verschillende stoffen en verschillende snit. Met passie ontworpen en met zorg gemaakt. De prijzen van onze bruidsjurken variëren om deze reden. Onze collectie begint bij ongeveer €995 en loopt op tot ongeveer €1995.

Op deze pagina vind je onze selectie van designer trouwjurken van onder andere Marylise, Rembo Styling en Cymbeline. 

Bij Maison la Mariée gaan wij voor kwaliteit, maar ook voor haalbaarheid. Wij hebben dus geen extreem goedkope trouwjurken in ons assortiment, maar ook geen high-end haute couture. Wat je bij Maison la Mariée vindt is een prachtige collectie betaalbare trouwjurken van uitstekende kwaliteit. Onze ontwerpers verwerken bovendien de laatste stijlen en trends in hun creaties. Dat laat zich terugzien in een lijn van eigentijdse en mooie trouwjurken.

Bohemian? Modern? Minimalistisch? Romantisch? Maak een afspraak en wij vinden de droomjurk die past bij jouw persoonlijkheid. De foto's op onze website tonen een sfeerimpressie van onze collectie en bruidsmodezaak.

Alles voor jouw trouwjurk

Het complete plaatje maak je helemaal af met bijpassende accessoires. Ook onder je trouwjurk mag het er piekfijn uitzien. Dat betekent: mooie lingerie, fijne schoenen en natuurlijk fraaie bruidssieraden. Neem een kijkje bij onze bruidslingerie en bruidsaccessoires.